Lista de produse dupa marca Vitamolix

Este formula ideala pentru rumegatoare.Vitamolix este recomandat in hrana animalelor pentru a satisface necesarul energetic si cel de minerale, vitamine si proteine.

DESCRIERE:

Este formula ideala pentru rumegatoare.Vitamolix este recomandat in hrana animalelor pentru a satisface necesarul energetic si cel de minerale, vitamine si proteine. • Nivel scazut de umiditate; contine doar ingrediente nutritive:

Vitamolix are un proces de productie lung, care include amestecarea vitaminelor, mineralelor, mineralelororganice, a proteinelor​​,melasei, uleiului vegetal hidrolizat, urmand apoi evacuarea oxigenului liber din acest amestec prin utilizarea unor tehnici speciale (reducerea umiditatii sub 4%)

 

Important:Toate ingredientele sunt hranitoare si benefice  pentru animale. Vitamolix nu contine aditivi artifciali, conservanti sau alte substante chimice, agenti de Intarire ,amestecare sau umplere.

 

• Vitamolix este un produs consumat  de animale sub control datorita duritatii sale, avand textura puternica cu aspect vitros. Este rezistent la toate conditiile de vreme. Prin urmare, produsul nu se va deteriora daca va intra in contact cu vant, ploaie, zapada, etc

Vitamolix Continut

 Nivelul ridicat de energie si continutul de nutrienti: provin din melasa de sfecla, uleiul vegetal si din proteine​​.Vitamolix asigura aportul energetic la animale si contribuie la  cresterea consumului de furaje uscate. In acest fel, animalele vor beneficia In continuare de furaje uscate, datorita cresterii activitatii microflorei ruminale: determina cresterea numarului si activitatii microflorei ruminale cu 15%. Aceasta conduce la o imbunatatire a digestiei cu peste 25%.

 

• Nivel ridicat de proteine ​​Bio-disponibile:

• Cantitatea de cenusa bruta foarte mica (In jur de 25-30%), :Cantitatea de cenusa este cunoscuta sub numele de cenusa bruta atunci cand produsul este Incalzit pana la 500 – 600 ° C Intr-un cuptor special.

Vitamolix contine doar 25%, cenusa bruta, ce provine din procesarea mineralelor. Prin urmare, toate celelalte componente sunt materiale digerabile organice.

• Continut de vitamine, mineralechelatizate(organice)

 

Vitamolix Efecte

• Continutbogat in nutrienti:

Vitamolix este un supliment nutritional care are rolul de a imbunatati digestibilitatea furajelor, ceea ce duce ulterior la o valorificare eficienta datorita stimularii microflorei ruminale.

• Cresterea semnificativa a microflorei ruminale ( bacterii prietenoase):

Hrana gustoasa Vitamolix creste activitatea microflorei ruminale cu 15%.Aceasta crestere are un efect pozitiv asupra digestiei cu 25%.

• Protejarea PH rumenului: (echilibrat cu acidul gastric):

Vitamolix este produs la un pH = 7,5 pentru a preveni acidoza acuta care poate provoca un randament scazut (pH rumenului este de 6,5)

 

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza