CONCENTRAT TAURASI INGRASARE 10% ROVISOL

Supliment proteino-vitamino-mineral complet. Conceput pentru vitei la ingrasat , faza crestere si sustinerea sporului in greutate.

3.89 RON/ Kg 

ambalat la saci de 20 kg

1.945,00 RON
greutate
  • 500 kg
  • 1000 kg
Cantitate

Supliment proteino-vitamino-mineral complet. Conceput pentru vaci de carne in faza de lactatie, monta si ingrasare, in vederea  imbunatatirii fertilitatii, imunitatii, productiei de lapte si sustinerea sporului in greutate.

Informatii tehnice:

 Rata includere este de pana la 15% in amestecul de furaj, in functie de greutatea animalelor, starea fiziologica si specificul rasei. Se include in furajul finit, prin omogenizare riguroasa in  amestecul de nutret combinat, in completarea cerealelor, suculentelor si fibroaselor.

Sfatul specialistului:

Pentru vacile de carne pentru reproductie, se recomanda utilizarea premixului  proteic in doza optima, pentru a sustine fertilitatea si dezoltarea corporala optima. Pentru masculii din rase de carne sau metisi ai acestora, se recomanda administrarea acestui supliment in functie de greutatea corporala si sporul in greutate urmarit. Masculii pot avea spor in greutate de aproximativ 800-1200g/zi, media pe 300 zile de ingrasare intensiva, la varsta de 11-12 luni.