Sală de muls vaci mobilă

Crearea conditiilor pentru mulsul mecanizat tip sala de muls eficentizeaza calitatea lucrului in ferma , scade timpul de muls si numarul de oameni angrenati in activitatea mulsului, de asemenea creeaza timp necesar pentru intretinerea animalelor ceea ce inseamna ca un muls corect este inceputul pentru crearea bunastarii animalelor , un animal bine ingrijit , bine furajat , si sanatos creeaza o productie de lapte mare.

0,00 RON
Numar posturi
Cantitate

Salile de muls mobile au 2 directii de utilizare datorita faptului ca pot fi transportate foarte usor atat in pasunat cat si in interiorul grajdurilor . Eficienta salilor de muls mobile este net superioara aparatelor de muls clasice: intr-un timp mult mai scurt se poate mulge un numar mult mai mare de animale chiar daca productiile de lapte sunt medii sau mari . Eficienta vine datorita utilizarii unui numar mare de posturi de muls.

Sala de muls poate avea grupurile pe o singura parte a cadrului, adica urmatoarele modele: 1x4, 1x6, 1x8.

In acelasi timp sala de muls poate avea un numar mai mare de posturi de muls, in urmatoarele configuratii: 2x4, 2x5, 2x6. (12 cel mai mare nr de posturi de muls).

Utilizarea salii mobile poate fi facuta doar de o singura persoana ceea ce inseamna ca necesarul de forta de munca se reduce cu 35 % pana la 50 % . Simplitatea efecturarii mulsului vine totodata cu sistemul automat de spalare , acest lucru fiind eficient, curat si igienic .

Sala de muls mobila are acelasi sistem ca si sala de muls fixa, doar ca are tot echipamentul pe un carucior cu 4 roti. Are in Dotare urmatoarele:

  • Pompa de vacuum (actionata de motor Electric sau termic).
  • Tanc de vacuum de 30L (mentine o presiune constanta)
  • Pompa de transfer - (ce pompeaza laptele direct spre tancul de racire).
  • Recipient de lapte 50L - (colecteaza laptele de la grupurile de muls).

Tablou de comanda si control, are in dotare senzori de actionare automata a pompei de transfer in timpul mulsului si in timpul spalarii.

1 alt produs in aceeasi categorie: